O kompaniji Immuno Systems

„Immuno Systems“ je 2009. osnovan sa željom da se na srpsko tržište plasiraju visoko kvalitetni dijetetski suplementi.

2010. godine na tržište je plasiran prvi preparat „Immunitea“, koji je kanadska formula nastala u saradnji sa kompanijom „Imunco“ iz Kanade. Asortiman proširujemo 2011. i lansiramo još tri proizvoda: Omega 3 + Vit E, Koenzim Q10 i Glukozamin sulfat.

„Immunitea“ je već nakon par meseci zauzela značajno mesto u segmentu preparata za imunitet. Antidoping agencija u Kelnu uradila je antidoping proveru i izdala sertifikat da „Immunitea“ nije doping sredstvo, te da mogu da je koriste i sportisti. Pored prisustva na srpskom tržištu, „Immunitea“ se od 2012. izvozi u Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Nakon toga, „Immunitea“ dobija bodove od Saveza farmaceutskih udruženja Srbije za akreditovano predavanje, a dr Uroš Vilimanović  održava akreditovana predavanja farmaceutima i doktorima u domovima zdravlja širom Srbije.

U saradnji sa kompanijom „Stojanović Pharm“ iz Novog Sada i njihovim tehnolozima, dolazimo do rešenja da postojeću formulu „Immunitee“ poboljšamo dodavanjem cinka i vitamina C, tako da se u martu 2018. na tržištu našla nova „Immunitea forte“.

„Multivitamin M1“ svoje mesto na tržišti zauzima 2017. godine, a 2018. još dva preparata: „Gvožđe sa vitaminom C“ i „Chanca Piedra“. Svi proizvodi kompanije „Immnuo Systems“ su upisani u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

„Immuno Systems“ promoviše modernu organizaciju, timski rad i pre svega stručnost, kroz angažovanje visoko stručnih saradnika iz oblasti medicine i farmacije. Pored toga, zaposlenima u zdravstvenom sektoru (lekarima i farmaceutima) pružamo kliničke i naučne dokaze o delovanju i delotvornosti proizvoda koje plasiramo na tržište, čime im obezbeđujemo nova saznanja i mogućnost pravog izbora, kako bi svojim pacijentima ponudili najbolje rešenje za postojeće zdravstvene probleme.

Naša misija je da ponudimo dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta, u skladu sa potrebama naših potrošača za preparatima koji ih vode ka boljem i zdravijem životu.

Mi smo zajedno sa vama kroz 365 zdravih dana.  Zaokruži zdravlje!

Immuno System nudi dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta