Kompanija Immuno Systems doo je osnovana početkom 2009. sa vizijom da ponudi visoko kvalitetne dijetetske suplemente na domaćem i regionalnom tržištu.

Naša misija je da ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, konstantnim odgovaranjem na potrebe svojih potrošača, kao i usmeravanjem ka boljem i zdravijem životu.

Immuno Systems doo proizvodi su upisani u bazu Ministarstva zdravlja Srbije i zauzimaju značajan deo domaćeg i regionalnog tržišta.

Strategija kojoj je fokus da se potrošačima obezbede proizvodi visokog kvaliteta, inspirisala nas je da otkrivamo, razvijamo i unapređujemo proizvode koji doprinose zdravijem životu ljudi.

Immuno Systems doo promoviše modernu organizaciju, timski rad i pre svega stručnost, kroz angažovanje visoko stručnih saradnika iz oblasti medicine i farmacije.  Pored toga,  zaposlenima u zdravstvenom sektoru (lekarima i farmaceutima) pružamo kliničke i naučne dokaze o delovanju i delotvornosti  proizvoda koje plasiramo na tržište, čime im obezbeđujemo nova saznanja  i mogućnost pravog izbora, kako bi svojim pacijentima ponudili najbolje rešenje za postojeće zdravstvene probleme.

Težimo ka izgradnji kompanije koja će biti sinonim za kvalitet, kao i tome da naši proizvodi budu prava i prva opcija koja dovodi do poboljšanja zdravstvenog stanja korisnika. Samim tim, sa velikom odgovornošću ulazimo u odabir proizvoda koji će se naći u našem prodajnom asortimanu.

Immuno Systems zajedno sa vama kroz 365 zdravih dana.  Zaokruži zdravlje!